QUALITY guarantee

"Echipa Rayoprom a dat dovadă de profesionalism si promptitudine in peste 110 proiecte derulate impreuna in ultimii 3 ani de zile , raspunzind exigentelor impuse de compania noastra.

Recomandam agentia Rayoprom ca un partener de incredere, in primul rand datorita calitatii serviciilor pe care le pune la dispozitie, seriozitatea si profesionalismul angajatilor, precum si datorita flexibilitatii de care a dat dovada." 

                                                               Monica Nedelcu - National Events Manager 

                                                                    HEINEKEN ROMANIA


"Imi exprim aprecierea fata de colaborarea companiei noastre, Coldwell Banker cu agentia de publicitate  Rayoprom.

Am ales sa colaboram din anul 2010 cu agentia Rayoprom  ca furnizor de servicii de marketing, datorita calitatii deosebite a serviciilor  prestate (drop mailing, productie publicitara, leafleting) , a eficientei procesului de recrutare-selectie a promoterilor si a raportarilor exacte . Totodata, agentia Rayoprom  , prin profesionalismul membrilor sai, a oferit intotdeauna suportul in alegerea celor mai bune optiuni si solutii pentru solicitarile noastre punctuale legate de promovarea seviciilor pe care compania noastra le presteaza.

In concluzie, recomand agentia de publicitate Rayoprom ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate."

                                                         Alexandru Pricop - Managing Partner

                                                                COLDWELL BANKER

 

"Colaborarea RADEF Romania Film cu agentia de publicitate Rayoprom dureaza de aproximativ 4 ani, timp in care am avut numeroase ocazii sa remarcam calitatea serviciilor, promtitudinea si interesul manifestat pentru rezultat.

Parteneriatul cu agentia Rayoprom ofera un raport echilibrat intre calitatea serviciilor si efortul financiar aferent. Ii recomandam fara ezitari atat pentru solutiile oferite pentru a veni in intampinarea nevoilor clientiilor, flexibilitate, cat si pentru calitatea dovedita a personalului acesteia."

                                                                RADEF ROMANIA FILM